Škrteľ pocestuje na majstrovstvá Európy

received_228191836578535 Radosť pod ďalšom triumfe v sezóne Zdroj: Filip Škrteľ

TRENČÍN – Uplynulý víkend sme spoznali celkových víťazov Gambrinus Slovakia Dart Cup.

Na turnaji nechýbal ani Filip Škrteľ, o ktorom sme vás nedávno informovali, že sa stal majstrom Slovenska v elektronických šípkach. Na poslednom turnaji v sezóne sa zúčastnilo 120 hráčov.

„Obsadil som na ňom až 9. miesto. V celoslovenskom rebríčku som si však udržal 3. miesto a tým si zabezpečil účasť v reprezentácii na najbližších ME v Španielsku, na ktorých sa predstaví najlepších 5 hráčov z rebríčka,“ prezradil pre Trenčiansky Štandard Filip Škrteľ.

https://trencin.standard.sk/8063/vola-sa-skrtel-hraval-za-raztocno-a-je-majster-slovenska/

Turnaj aj sezónu ovládol Rastislav Pfeifer. Neskôr sa hral finálový turnaj družstiev, ktorého sa zúčastnilo 16 najlepších, tie boli rozdelené do 4 skupín.

„Najlepšie dve družstva zo skupiny postúpili do štvrťfinále. V skupine sme si hladko poradili s tímom Krásna 15:1,  Čierni Baróni Košice 12:4, Red Eagles Košice 12:4. Vo štvrťfinále sme porazili Melmak Prešov 9:0, semifinále obhajcov titulu Power Dart Košice 9:6, a vo finále 1.DC Brezno 9:2 a získali sme titul,“ dodal nadšene Filip, ktorý nešetril pochvalou aj svojich spoluhráčov.

https://trencin.standard.sk/10891/kraluje-tejto-statistike/

Filip Škrteľ sa v tomto roku stal majstrom Slovenska v elektronických šípkach, kde počas celého turnaja neokúsil trpkosť prehry.


Ďalšie články