Pell-Mell 59 majú nový videoklip. Natáčali ho v obci neďaleko Trenčína

05124723-_J3A8093 Pell-Mell 59. Foto: Pell-Mell 59

TRENČÍN – Kapela Pell-Mell 59 zverejnila nový videoklip k piesni Mary, ktorá sa nachádza na ich zatiaľ poslednom albume Keď sme boli mladí.

Kapela obohatila videoklip viacerými skečovými scénami s fiktívnou skupinou Los pelmelos. Novinku nakrúcali v kultúrnom dome malej obce Kostolná-Záriečie (okres Trenčín). 

„Chceli sme opäť natočiť trošku iný videoklip, i keď sme zachovali koncept vtipných scénok so zapojením fiktívnej mexickej kapely Los pelmelos,” povedal frontman kapely Roman. „Vďaka našim kamarátom, fanúšikom a hlavne tanečnej škole Choreofactory, dostal klip tu pravú koncertnú atmosféru.”

V poradí štvrtým videoklipom kapela uzatvára kapitolu albumu „Keď sme boli mladí“. „Okrem dvoch lyric videí, ktoré chceme počas leta vydať, sa už naša pozornosť zameriava na nové songy a nový album, ktorý by mal byť o rok hotový,” doplnil Roman. 

https://trencin.standard.sk/12897/v-trencine-hospitalizovali-osem-pacientov-s-kliestovou-encefalitidou/

Skromná kapela funguje pod súčasným názvom od roku 2007. Keďže sa jej členovia nevedli zhodnúť na spoločnom názve, vybrali im ho fanúšikovia. „Pell-Mell v preklade znamená piate cez deviate. Číslo 59 sme si už pridali sami, nech je vidno, že aj my sa vieme rozhodovať. Za tie krásne roky čo odvtedy pretiekli ako voda, sme toho preskákali veru veľa. Hudbu milujeme, radi ju tvoríme a najradšej naživo prezentujeme,” priznáva skupina na záver.


Ďalšie články