Expo Trenčín zatiaľ nekončí

Expo center Trenčín

 TRENČÍN – Výstavisko Trenčín každoročne ponúka svojim návštevníkom množstvo výstav a podujatí. Na ktoré sa môžete tešiť tento rok? 

Areál trenčianskeho výstaviska hľadá svojho budúceho majiteľa. Expo Trenčín si pre svojich návštevníkov pripravilo program zatiaľ do júna.

Zdenka Lelkešová, Expo Trenčín: Výstavisko Expo Center v Trenčíne pokračuje vo svojej činnosti jednak výstavníctva a jednak v prenajímaní priestorov na hudobné podujatia a eventy.

Jednou z najobľúbenejších akcií je určite burza starožitností, ktorá sa uskutočnila aj minulú sobotu a ktorá sa bude konať tradične každý mesiac.

Zdenka Lelkešová, Expo Trenčín: V marci bude burzovo-výstavnícke podujatie AkvaTera – výstava a predaj exotických zvierat. 12. až 15. apríla bude tradičný záhradkársky veľtrh, ktorý už tradične má veľmi dobrú návštevnosť, takže tešíme sa, že prídu ďalší predajcovia vecí, ktoré ľudia do záhrady potrebujú. V máji by mala nasledovať výstava Beauty – výstava kozmetických prípravkov a potrieb na skrášľovanie.

V jednaní je tiež viacero hudobných podujatí, potvrdený by mal byť zatiaľ tradičný Wave festival, ktorý by sa mal konať v máji.


Ďalšie články