Do Trenčína sa vracia obľúbený cestovateľský festival

DSCF0808 Do Trenčína sa vracia obľúbený cestovateľský festival. Foto: OZ Cestou necestou

TRENČÍN – Stratíte sa v džungli, objavíte silu posvätných indických miest, narazíte na kmeň, ktorému vládnu ženy a spoznáte fascinujúce pamiatky Jordánska. To všetko sľubujú tvorcovia podujatia.

Inšpirujú ľudí cestovať do všetkých kútov sveta, ponúkajú mnoho prezentácií, dávajú príležitosť mladým dobrodruhom, ale aj skúseným cestovateľom, turistom, horolezcom či vodákom, ktorí sa s ostatnými podelia o zaujímavé skúsenosti. Občianske združenia Cestou necestou usporiada 28. marca v trenčianskej Sokolovni cestovateľský festival.

„Po dlhšom čase opäť v Trenčíne. S radosťou vás pozývame na festival Cestou necestou. Tešiť sa môžete na Martinove zážitky z fascinujúceho Jordánska a Tomáš nás prevedie nečakane mystickým Pakistanom a ukáže to naj z jeho srdcovej Indie,” informovalo OZ.

Prednáška Martina Ďurkoviča s názvom Jordánsko od juhu na sever a od východu na západ sa začne o 18:00, po ňom svoju cestu z Pakistanu do Indie na vlastnú päsť predstaví Tomáš Pastierik.

Vstupenky na festival si môžete zakúpiť už dnes na stránke www.cestounecestou.sk. Predpredaj sa končí hodinu pred začiatkom podujatia. Ďalšie vstupenky budú dostupné na mieste.


Ďalšie články