Polemic mieri do Trenčína. Čo spája známu kapelu s naším mestom?

edit 1 POLEMIC-FOTO-2020_Peter-Spurny Polemic. Foto: Peter Spurny

TRENČÍN – Nekompromisná ska formácia sa predstaví 17. marca v Piano Clube. Muzikanti zverejnili výzvu pre fanúšikov.

Skupina Polemic je na scéne už 35 rokov, počas ktorých sa stala jednou z najobľúbenejších slovenských koncertných kapiel. Pozitívnu a priateľskú atmosféru prinesie už najbližší piatok do Trenčína.

„Na našej koncertnej mape tróni Trenčín ako mesto hudbe zasnúbené a každý koncert v meste je pre nás zážitkom. Veríme, že rovnako tomu bude aj teraz. V bývalom Trenčianskom okrese prežili detstvo dvaja členovia kapely. Odohrali sme tu prvý ročník Pohody na starom futbalovom štadióne pod lízatkami, zahrali veľa koncertov počnúc festivalom, pokračujúc mestskými akciami na námestí pod hradom až po areál Pod Sokolicami,“ prezradili muzikanti pre Trenčiansky Štandard.

Podujatie sa bude konať v Piano Clube, ktorý hudobníci považujú za špičkový slovenský koncertný priestor. „Do Piana sa vždy radi vraciame, lebo je výborne ozvučený a zároveň dostatočne priestranný pre tanec. Mimochodom, navždy zostane v našej pamäti ako klub, kde sme odohrali posledný koncert dva dni predtým, ako sa na dlhý čas skončil spoločenský život s príchodom pandémie COVID v marci 2020. V piatok 17. 3. 2023 sa však vrátime a už na toto obdobie nechceme ani len pomyslieť,“ vyhlásili.

Skupina sľubuje 90-minútovú porciu tanečnej muziky a šou, do ktorej dá všetko. „Publikum vie, čo má od nás očakávať a my im na oplátku poskytneme hodinu a pol prúdu hudby a tanca, pri ktorom zabudnú na všednosť bežného dňa a prepotia všetko, čo majú oblečené, ak našu výzvu príjmu,“ vyjadrili sa hudobníci, ktorí zahrajú aj novú skladbu Štramák.


Ďalšie články