VIDEO: Muža, ktorý podpálil autá rodine poslanca Tarabu, hľadá polícia

taraba Podpálené autá patrili rodine poslanca Tomáša Tarabu. Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj, FB/ Tomáš Taraba

PÚCHOV – Na vozidlách Škoda Fabia a Škoda Kodiaq vznikla škoda, ktorú predbežne vyčíslili na 46-tisíc eur.

Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý 13. augusta v čase od 00:51 úmyselne zapálil dve zaparkované autá na ul. Okružná v Púchove. V utorok o tom informovala Polícia SR – Trenčiansky kraj na sociálnej sieti.

„Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice začal trestné stíhanie za zločin poškodzovanie cudzej veci. Ak ste si všimli pohyb podozrivých osôb, či osoby v čase, keď došlo k požiaru, resp. pred požiarom, kontaktujte nás na telefónnom čísle,“ uviedla polícia.

Dve podpálené vozidlá patrili rodine poslanca Národnej rady SR Tomáša Tarabu. „Boli zapálené dve autá mojej rodiny. Pýtam sa, či to je náhoda práve, keď som kritizoval terajšiu vládu, ako prikrývali výkon polície,“ uviedol Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

Ako ďalej poznamenal, jeho rodina nerobí nič nekalé. Rodinný príslušník, ktorému patrilo auto, maximálne pomáhal pri spoločnej kampani, prezradil poslanec Národnej rady SR. „Ak by náhodou tento muž dostal objednávku na zapálenie áut od Čurillovcov, ktorí milujú kanistrami zapaľovať autá, odporúčam mu, aby sa čo najrýchlejšie v záujme vlastnej bezpečnosti išiel nahlásiť generálnemu prokurátorovi,“ dodal na facebooku.

Takto neznámy páchateľ zapálil dve osobné vozidlá. Zdroj: Tomáš Taraba/Facebook


Ďalšie články