VIDEO: Silvestrovský ohňostroj prilákal v Partizánskom tisíce ľudí. Prispel naň aj primátor Božik

ohnostroj 2400 x 1260 Partizánske - Obyvatelia Partizánskeho sa so starým rokom rozlúčili na námestí SNP. Záujemcovia vrátane rodín s malými deťmi sledovali dlhoočakávaný ohňostroj krátko po 19.00 h.

PARTIZÁNSKE – Obyvatelia Partizánskeho sa rozlúčili so starým rokom na námestí SNP. Záujemcovia vrátane rodín s malými deťmi sledovali dlhoočakávaný ohňostroj krátko po 19:00.

Primátor Partizánskeho Jozef Božik sa v príhovore poďakoval občanom, ktorí prijali pozvanie a spoločne odštartovali oslavy Silvestra a príchod nového roka.

Silvestrovský príhovor primátora mesta Partizánske Jozefa Božika. Zdroj: Stanislav Vavro

„Všetkým vám a vašim rodinám by som chcel zaželať veľmi veselý Silvester a hlavne šťastný nový rok 2024,“ povedal Božik.

„Verím, že ohňostroj, ktorý o chvíľu spoločne odpálime, bude symbolický práve preto, že samospráva nášho mesta sa snaží o to, aby sme spoločne rozvíjali naše mesto pre našich občanov, ktorí tu majú trvalý alebo prechodný pobyt,“ dodal primátor.

Ohňostroj venovali aj obyvateľom, ktorí zomreli v uplynulom roku, predovšetkým florbalistovi Dávidkovi, ktorý sa naň pozeral z neba.

Silvestrovský ohňostroj na Námestí SNP. Zdroj: Stanislav Vavro

Rachotiace svetelné predstavenie počas ôsmich minút sledovali tisícky ľudí. Podľa slov primátora náklady na ohňostroj predstavovali 1 200 eur.

„Ďakujem kolegom, kamarátom, ktorých som oslovil a radi prispeli,“ informoval na facebookovom profile Božik, ktorý podporil ohňostroj finančnou čiastkou 400 eur z vlastného vrecka.

Silvestrovské oslavy na námestí vyvrcholili diskotékou.

Silvestrovský ohňostroj prilákal v Partizánskom tisíce ľudí. Foto: Stanislav Bauer

Ďalšie články