Z dôvodu poslednej rozlúčky so zosnulým hasičom obmedzia dopravu. Na mieste bude polícia

Ilustračná koláž: Obec Bošáca, Facebook/ Tomáš Somr Ilustračná koláž: Obec Bošáca, Facebook/ Tomáš Somr

TRENČÍN – V obci Trenčianske Stankovce v okrese Trenčín obmedzia v pondelok popoludní dopravu na ceste II/507. Dôvodom je posledná rozlúčka s hasičom Lukášom Hrušovským.

Mladý hasič zahynul minulý týždeň pri tragickej dopravnej nehode na diaľnici D1 pri Hornej Strede. Dožil sa 27 rokov.

Posledná rozlúčka s príslušníkom Hasičského a záchranného zboru sa začne o 15:00. Dopravu budú riadiť štyri hliadky dopravnej polície.

„Prosíme vodičov o trpezlivosť a zvýšenú ohľaduplnosť v súvislosti s konaním pohrebu v popoludňajších hodinách,“ informovala polícia.

(Zdroj: Polícia SR – Trenčiansky kraj)

Zosnulý Lukáš Hrušovský. Foto: Hasičský a záchranný zbor

Ďalšie články
Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Ministerstvo obrany pod vedením Roberta Kaliňáka podalo trestné oznámenie na vládu Eduarda Hegera z dôvodu nezákonného darovania stíhačiek MiG-29. Bývalá vláda sa mala podľa oznámenia dopustiť rovno troch trestných činov v súvislosti s darovaním stíhačiek, a to zneužívania právomoci verejného činiteľa, porušenia povinnosti pri správe cudzieho majetku a sabotáže. Takto...
Mestu sa míňajú kapacity na stavanie nových parkovísk. Aká realita čaká šoférov v Trenčíne?

Mestu sa míňajú kapacity na stavanie nových parkovísk. Aká realita čaká šoférov v Trenčíne?

TRENČÍN – Statická doprava je jedným z kľúčových prvkov dopravného systému každého mesta. Efektívne riadenie parkovacích kapacít a regulácia parkovania predstavujú pre samosprávy veľkú výzvu. Ako sa darí Trenčínu? Mesto spravidla zaznamenáva najväčšie problémy s nedostatkom parkovacích miest na sídliskách postavených v 70. a 80....