Trenčianski policajti a poštári varujú starkých pred šmejdami na telefóne

338203163_559465446324922_5850621118273786006_n Prevencie nikdy nie je dosť. Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj/Facebook

TRENČÍN – Záslužná aktivita poštárov a trenčianskych policajtov. Spoločne navštevujú trenčianskych seniorov a varujú ich pred podvodníkmi. Najmä tými, ktorí zneužívajú dobrotu starkých cez telefón.

„Policajti oddelenia komunikácie a prevencie KR PZ v Trenčíne brázdia spolu s poštovými doručovateľmi ulice Trenčína a aj naďalej realizujú celoslovenský projekt Seniori, zbystrite pozornosť!. Veď poštoví doručovatelia bývajú často jediné osoby, s ktorými sa seniori počas dňa stretnú…,” uviedla na sociálnej sieti trenčianska polícia.

https://trencin.standard.sk/7237/trencianska-nemocnica-ma-vynovene-priestory-videli-ste/

„Naši kolegovia oslovili množstvo dôchodcov v Trenčíne a vysvetlili im, ako sa majú účinne brániť voči podvodným telefonátom. Ak vám volá neznáma osoba, telefonát ukončite! A volajte na policajné bezplatné číslo. Operátor tiesňovej linky vám povie, ako máte ďalej postupovať. Myslite na to, že sme tu pre vás milí seniori,” odkázali policajti dôchodcom. 


Ďalšie články