V Trenčíne ponúkajú trojizbový byt za smiešnu cenu. Kúpili by ste?

IMG_20230419_152905270 V Trenčíne predávajú byt za zlomok jeho trhovej ceny. Foto: Trenčiansky Štandard

TRENČÍN – Na Slovensku môžete priebežne počas roka lacno nakúpiť štátny majetok. Mimoriadne výhodná ponuka sa tento týždeň objavila aj v Trenčíne.

Zverejnil ju okresný úrad na svojom webovom portáli. Byt s rozlohou 62 m2, ktorý sa nachádza na ulici Generála Viesta v Trenčíne, predáva za 60 percent jeho trhovej hodnoty. Vo výsledku teda za túto nehnuteľnosť zaplatíte len 52 800 eur.

https://trencin.standard.sk/7060/trencianski-vysokoskolaci-uz-jazdia-na-elektrobicykloch-su-prvi-a-jedini-na-slovensku/

Stačí, ak do 15. mája doručíte písomnú cenovú ponuku v uzatvorenej obálke výrazne označenej heslom – „VEA Byt Trenčín, Ul.Gen.Viesta – NEOTVÁRAŤ!“. A to buď poštou alebo osobne do podateľne na adresu sídla správcu, ktorým je okresný úrad na Hviezdoslavovej ulici. 

Ponuka záujemcov však musí obsahovať aj ďalšie náležitosti v podobe osobných údajov. Kompletný zoznam nájdete TU.

https://trencin.standard.sk/6863/desatrocia-chatrajuce-torzo-trencianskej-pekarne-poskodilo-vedlajsiu-budovu-majitel-sa-o-problem-nezaujima/

Správca tiež požaduje zloženie finančnej zábezpeky vo výške 5-tisíc eur do konca lehoty na doručovanie cenových ponúk. Všetci záujemcovia, ktorých písomné cenové ponuky spĺňajú určené podmienky, budú vyzvaní najmenej 5 dní pred začatím elektronickej aukcie na predkladanie nových cenových ponúk v elektronickej aukcii. 

Dáte sa nahovoriť?


Ďalšie články