Pozor na víkendové dopravné obmedzenia

Bratislavská mestská polícia má vozidlo na monitorovanie parkovania Zlodej ukradol betónovú dlažbu spod diaľničného mosta, hľadá ho polícia. Ilustračné foto: tasr

TRENČÍN – Spoločné Majstrovstvá Slovenskej a Českej republiky v cestnej cyklistike sa uskutočnia v nedeľu 18. júna v okrese Bánovce nad Bebravou.

Preteky sa začínajú o 13:00 pri poliklinike v Bánovciach nad Bebravou. Konvoj sa následne presunie po ul. A. Hlinku, ul. Sládkovičova – následne po ceste I/9 a III/1770 cez Biskupice do Veľkých Chlievan, kde bude ostrý štart pretekov. Informovala o tom Polícia SR – Trenčiansky kraj na sociálnej sieti.

„Po ostrom štarte absolvujú cyklisti 7-krát okruh Veľké Chlievany – Otrhánky – Haláčovce – Pochabany – Malé Hoste – Zlatníky – Cimenná – Veľké Držkovce – Dvorec – Veľké Chlievany, kde je aj cieľ pretekov, približne o 18.00 hod.,“ uviedli na facebooku.

Pre bezpečnosť uzavrú aj premávku v protismere pretekov. „V smere jazdy pretekov sa premávka bude obnovovať vždy až po prejdení celého konvoja pretekov vymedzeného na začiatku policajným vozidlom so žltou zástavou a na konci policajným vozidlom so šachovnicovou zástavou,“ ozrejmili.

Polícia predpokladá, že obmedzenia môžu trvať približne od 12:30 do 19:00, v závislosti od priebehu pretekov.


Ďalšie články