Nezvestná Nina zmenila imidž. Zúfalý otec: Všetci veria verzii z internetu!

nina (1) Nina zmenila výzor. Zdroj: Facebook ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

TRENČÍN – Nina Bíliková zmizla z domu ešte koncom apríla. Odvtedy je stále nezvestná. Nové informácie nám poskytol jej otec Marek.

Pátranie po nezvestnej mladistvej sa začalo ešte 28. apríla 2023. V utorok 2. mája 2023 zavesila na sociálnu sieť Instagram rozsiahly text, prečo sa rozhodla ujsť z domu. Odvtedy sa po nej akoby prepadla zem.

Ak uvidíte alebo nájdete hľadanú osobu, ihneď volajte linku polície (158) a následne Záchranný Systém Slovensko – Pátranie po osobách  +421 948 11 22 33.

Vo Švajčiarsku údajne nie je

Nám sa podarilo spojiť s otcom mladej Niny, Marekom, ktorý ju od jej zmiznutia nevidel a nedokázal sa s ňou spojiť ani telefonicky. „Presne 28. júna to budú dva mesiace, odkedy zmizla Ninka. Odvtedy som s ňou nebol v kontakte. Na internete prebiehala debata, že sa skrýva niekde vo Švajčiarsku, ale osobne si myslím, že to je len čistý výmysel. Práve vo Švajčiarsku sa nachádza aj jej priateľka, ktorá tam brigáduje,“ prezradil na úvod otec Marek.

Zmenila výzor

Prednedávnom prišla správa, že Nina zmenila svoj výzor. „Prefarbila si vlasy, dala si piercing a pravdepodobne nosí častejšie aj dioptrické okuliare, keďže na fotke, kde bola hľadaná, bola bez nich. Chce určite pôsobiť nenápadnejšie. Túto jej novú podobizeň nám niekto poslal a myslím si, že určite nie náhodou,“ pokračoval otec.

Fotka bola odoslaná na priateľkin Instagram, no po chvíli ju vymazali. Podľa otca môže byť autor zaslanej fotografie niekto z blízkych priateľov Niny.

Všetci veria verzii z internetu

Po úteku z domu sa nezvestná vyjadrila a následne na sociálnej sieti opísala, aký mala vzťah a problémy s otcom a mamou. „Ninka si tam povymýšľala veľmi zaujímavé príbehy a zo začiatku tomu ľudia aj verili, pretože tie veci sa medzi ľuďmi určite dobre čítali. Neskôr som sa stretol aj s niektorými jej kamarátkami a povedali mi, že s Ninkou sa už veľmi nebavia. Bolo mi povedané, že je to z dôvodu, že nikoho už nebaví počúvať jej výmysly. Samozrejme, každý nech si z toho urobí záver. Spomenula, že ju vychovávala jej babka. Áno, je pravda, že Nina žila u mojej mamy, ale bolo to z dôvodu, že naša ďalšia dcéra mala veľké zdravotné problémy. Moja mama vtedy navrhla, keď sme mali starosti s mladšou dcérou, že Ninka bude u babky, ale napriek tomu sme s ňou trávili čas,“ poznamenal jej otec.

Nina zmenila výzor. Zdroj: Facebook ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

Možno sa čoskoro uvidíme

Podľa jej rodičov nemusí byť Nina ďaleko. Otec rieši jej zmiznutie aj s bývalou manželkou, ktorá však po vyhrážkach od Nininej priateľky nechce tak aktívne vystupovať. „Manželka to už nechce riešiť, keďže dostala výhražný telefonát od Nininej priateľky, že jej zničí život, pokiaľ nestiahne príspevok zo švajčiarskej facebookovej skupiny, ktorý tam dala. Ja dokonca ani nemám problém s jej údajným lesbickým vzťahom, ako to ona spomenula. O tom, že nám vykradla spoločnú pivnicu, nikto nevie. Zobrala mi odtiaľ rybárske prúty a veci v hodnote tisíc eur. Samozrejme, nebolo to na kamerovom zábere, takže sa to ututlalo. Neskôr sa tým chválila v škole. Spolužiačky mi to dali aj vedieť. Tých vecí bolo viac, ako napríklad aj záškoláctvo. Osobne si však myslím, že to nebude dlho trvať a s Ninou sa stretneme a možno bude aj ona prekvapená, že to je tak skoro,“ uzavrel otec.


Ďalšie články