FOTO: Župan Baška privítal úspešných majstrov zo sveta fitnes

20240109_163702 Návšteva u župana. Foto: TSK

TRENČÍN – Župan Jaroslav Baška sa stretol na pôde svojho úradu so šikovnými fitneskami a „fitnesákom“, ktorí priniesli aj cenné kovy a trofeje.

Úspešné športovkyne sprevádzala trénerka Marianna Kollárová, ktorá vedie aj majsterku sveta a Európy Tatianu Ondruškovú, s ktorou sme tesne po jej úspechu priniesli rozhovor.

Vek mladých majstrov však neznamená nedostatok skúseností, práve naopak. Trinásť nadaných dievčat a jeden chlapec sú členmi športového klubu Unity Academy Trenčín.

Klub má až 150 členov a niektoré deti trénujú už od jedného roka. Na stretnutie so županom priniesli ukázať aj niekoľko ocenení z majstrovstiev sveta, Európy či Slovenska. Talentovaní športovci to však nemajú zadarmo. Tréningy 7 dní v týždni sú dôkazom ich svedomitosti odhodlanosti a nadšenia pre šport. Začali sa taktiež venovať aj profesionálnemu cheerleadingu, ktorý je oficiálnym olympijským športom, uvádza župa na svojom webe.

„Oceňujem vaše zapálenie pre šport a gratulujem vám k vašim úspechom. Ďakujem, že týmto spôsobom reprezentujete Slovensko, ale aj Trenčiansky samosprávny kraj. Do budúcna vám prajem ešte veľa zlatých medailí a čo najmenej zranení,“ povedal trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Zdroj: TSK


Ďalšie články