FOTO: Lucia Kurilovská otvorila v Trenčíne nové školiace stredisko

Štátna tajomníčka Lucia Kurilovská otvorila v Trenčíne nové školiace stredisko Štátna tajomníčka Lucia Kurilovská otvorila v Trenčíne nové školiace stredisko. Foto: KR PZ Trenčín

TRENČÍN – Štátna tajomníčka Ministerstva vnútra SR Lucia Kurilovská vo štvrtok slávnostne otvorila školiace stredisko dobrovoľnej civilnej ochrany v priestoroch úkrytu Dobrovoľnej civilnej ochrany na Základnej škole Na Dolinách 27 v Trenčíne.

Na podujatí sa zúčastnili predseda dobrovoľnej civilnej ochrany v Trenčíne práp. Mgr. Stanislav Pešek, riaditeľ Krajského riaditeľstva PZ v Trenčíne plk. Mgr. Jaroslav Mrákava, vicežupan Trenčianskeho samosprávneho kraja Michal Bartek, dobrovoľníci civilnej ochrany a ostatní pozvaní hostia.

„Najväčšiu zásluhu na otvorení má naša kolegyňa Adriana Kováčová, ktorá je zároveň aj vedúcou dobrovoľnej civilnej ochrany v Trenčíne. Vďaka svojej svedomitej práci a niekoľkomesačným úsilím výraznou mierou prispela k otvoreniu školiaceho strediska a múzea civilnej ochrany,“ uviedli trenčianski krajskí policajti na sociálnej sieti.


Ďalšie články