Vyhlásenie najlepších športovcov Trenčína sa blíži. Nenechajte si ho ujsť

sportova-hala-scaled Vyhlásenie ankety bude 23. mája 2024. Ilustračné foto: Rasťo Harakal

TRENČÍN – Vo štvrtok 23. mája sa uskutoční v Kultúrno-kreatívnom centre (KKC) Hviezda slávnostné vyhlásenie výsledkov ankety Športovec mesta Trenčín za rok 2023. Vstup bude pre verejnosť voľný.

Program sa začne o 18:00. „Anketu v závere januára 2024 otvorili mesto Trenčín a Komisia športu pri Mestskom zastupiteľstve v Trenčíne. Navrhnúť športovca alebo kolektív na ocenenie za úspechy v roku 2023 mohli občania do konca februára. O výsledkoch rozhodla Komisia športu,“ informovalo mesto na svojom webe.

Ak vás zaujíma, ako to dopadlo, nenechajte si večer venovaný talentovaným športovcom ujsť. „Vyhlásia najlepšie kolektívy a najlepších jednotlivcov, zároveň odovzdajú aj ocenenie za celoživotný prínos v športe, celkovo pôjde o osem kategórií, v ktorých bude predstavených 18 nominácií,“ uzavrela radnica.

(Zdroj: mesto Trenčín)


Ďalšie články
Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Ministerstvo obrany pod vedením Roberta Kaliňáka podalo trestné oznámenie na vládu Eduarda Hegera z dôvodu nezákonného darovania stíhačiek MiG-29. Bývalá vláda sa mala podľa oznámenia dopustiť rovno troch trestných činov v súvislosti s darovaním stíhačiek, a to zneužívania právomoci verejného činiteľa, porušenia povinnosti pri správe cudzieho majetku a sabotáže. Takto...
Mestu sa míňajú kapacity na stavanie nových parkovísk. Aká realita čaká šoférov v Trenčíne?

Mestu sa míňajú kapacity na stavanie nových parkovísk. Aká realita čaká šoférov v Trenčíne?

TRENČÍN – Statická doprava je jedným z kľúčových prvkov dopravného systému každého mesta. Efektívne riadenie parkovacích kapacít a regulácia parkovania predstavujú pre samosprávy veľkú výzvu. Ako sa darí Trenčínu? Mesto spravidla zaznamenáva najväčšie problémy s nedostatkom parkovacích miest na sídliskách postavených v 70. a 80....