Nezvestná Nina prehovorila!

343417852_953938809119018_7229278654802733067_n Nezvestná Nina Bíliková. Zdroj: Facebook ZÁCHRANNÝ SYSTÉM SLOVENSKO-PÁTRANIE PO OSOBÁCH

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – Nezvestná Nina Bíliková, ktorá zmizla z domu pred viac ako týždňom, prehovorila prostredníctvom sociálnej siete.

Pátranie po nezvestnej mladistvej sa začalo v piatok 28. apríla 2023. V utorok 2. mája 2023 zavesila na sociálnu sieť Instagram rozsiahly text, prečo sa rozhodla ujsť z domu.

https://trencin.standard.sk/9014/nestastne-rodiny-patraju-po-nezvestnej-tinedzerke-nine-a-muzovi/

Spolu s textom pridala aj audionahrávku.

„Je na čase dať von niečo, čo som sa snažila držať čo najviac v súkromí. Celá naša situácia mala jadro asi v čase kedy som sa v 12tich rokoch vrátila domov k mojim rodičom od babky a dedka, ktorý ma vychovávali. Otec sa zo dňa na den rozhodol, že je na čase mať doma dcéru a začať ju vychovávať tak ako sa na rodičov patrí, kdeže som mala dvoch súrodencov mladších o 4 roky a mňa si privlastnili starý rodičia.

O asi necelé dva roky na to, si začal s maminou najlepšiu kamarátkou s ktorou sa aj presťahoval do roka na to, ako to mame povedal. Na jeho neveru som prišla ja. Medzi mojimi rodičmi už dlho nepanovala nejaká láska. Z maminej strany áno ale z otcovej strany to boli urážky, bez rešpektu voči mame, ponižovanie.


Celý ten rok od kedy sa to mama dozvedela od otca a konečne sa jej to odvážil povedať bol pre nás po psychickej stránke neskutočne náročný. Byt v ktorom s mamou a so súrodencami bývame je zo 75% percent otcov, čo sa mama dozvedela tiež až po tom ako od nás odišiel. Otec bol dlho moja srdcová záležitosť, keď som prišla domov od starých rodičov stal sa mi najbližším človekom.

Mala som ho natoľko rada, že aj keď mi postupne a pomaly vytváral nenávisť k samej sebe, k tomu ako vyzerám, čo viedlo k istým problémom s mojou psychikou, aj tak som bola schopná to prehliadať, pretože som mala v hlave len to, ako mi chce dobre. Postupom času keď odišiel náš vzťah začal upadať pomaly ale isto, vydávali sme sa menej a menej a už skoro vôbec nie sami. S mamou som od mala vzťah nemala, nemali sme k sebe vôbec blízko, no ako otec odišiel cestu sme si nájsť museli,“ uviedla na Instagrame.

Audionahrávky

https://www.instagram.com/p/Crvi7ZEgi5u/
https://www.instagram.com/p/Crvk4O0tUkc/


Ďalšie články