Rodinná dráma: Manžel surovo zbil svoju ženu, bránila sa a kričala o pomoc!

zatknutie ilustračka Agresor napadol matku a starého otca (Ilustračná fotografia). Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj/Facebook

TRENČÍN – Prípad sa stal v obci v okrese Bánovce nad Bebravou. Manželka krátko po obede mužovi oznámila, že od neho odchádza a chce sa s ním rozviesť.

Muž však zamkol vchodové dvere a v obývačke sa jej vyhrážal, že ju radšej zabije. Informovala o tom Polícia SR – Trenčiansky kraj na sociálnej sieti.

https://trencin.standard.sk/9002/kuriozny-pripad-muz-zavolal-policiu-sam-na-seba/

„Poškodenú páchateľ sácal a udieral najmä do hlavy, následkom čoho opakovane spadla. Žena sa snažila pred jeho údermi brániť. Až keď začala kričať o pomoc, muž s útokmi prestal. Poškodená po tom, ako si utrela krv z tváre, z miesta činu odišla a vyhľadala lekársku pomoc,“ uviedli policajti.

Na miesto vyslali policajnú hliadku, ktorá 46-ročného násilníka obmedzila na osobnej slobode. Dychová skúška sa skončila s výsledkom 0,85 promile alkoholu. Muža umiestnili do cely policajného zaistenia.

https://trencin.standard.sk/8961/zufala-postarka-bojovala-o-zivot-dochodca-ju-tahal-za-vlasy-do-garaze-v-ruke-mal-noz/

Obvinený bol v minulosti súdne trestaný. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.


Ďalšie články