Nechutné! Muž vystrašil ženy v Trenčíne. Vyzliekol sa a začal sa pred nimi sexuálne uspokojovať!

Bratislavská mestská polícia má vozidlo na monitorovanie parkovania Štefan Bobok je nezvestný. Pátrajú po ňom policajti i rodina. (Ilustračná fotografia) Foto: Martin Baumann/TASR

TRENČÍN – Na podozrivého muža upozornila obyvateľka mesta. Po nej prišli na políciu ďalšie ženy, ktoré mali rovnakú skúsenosť.

Prvý ohlásený prípad sa stal v piatok 5. mája. Nemenovaná žena uviedla mestskej polícii, že počas behu v Dušovej doline sa pred ňou objavil neznámy muž, ktorý sa začal obnažovať a sexuálne uspokojovať. Žene sa podarilo ujsť. Informovalo o tom mesto na svojom webe.

https://trencin.standard.sk/10041/rodinna-drama-manzel-surovo-zbil-svoju-zenu-branila-sa-a-kricala-o-pomoc/

Hliadka prehľadala širšie okolie miesta, muža však nenašla. Oboznámila o ňom Obvodné oddelenie Policajného zboru SR Trenčín.

„V ten istý deň popoludní do budovy mestskej polície prišli dve mladistvé dievčatá a uviedli, že v ten deň a aj deň predtým sa v Zátoke pokoja pohyboval neznámy muž, ktorý, akonáhle ich uvidel, začal sa pred nimi vyzliekať, schoval sa za kríky a začal sa sexuálne uspokojovať. Vyslaná hliadka ho na mieste zadržala a privolala svojich kolegov zo štátnej polície, aby si vec prevzali k ďalšiemu šetreniu ako podozrenie zo spáchania prečinu výtržníctva,“ uzavrela polícia.

https://trencin.standard.sk/9985/vynimocne-popoludnie-v-trencine-premeny-mesta-a-vzacna-navsteva-zo-zahranicia/

Ďalšie články