Agresívny syn zbil a škrtil svoju matku. Vzal si na ňu nôž!

polícia ilustračný FB KRPZ TN Vlastného psa ubil na srmť. (Ilustračná fotografia). Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj/Facebook

TRENČÍN – Polícia obvinila 36-ročného muža z Trenčína z prečinu nebezpečného vyhrážania. V jednom z trenčianskych bytov napadol matku a vyhrážal sa jej zabitím.

Najprv na ženu zaútočil s nožom v ruke na balkóne a neskôr v spálni, kde ju začal škrtiť. Informovala o tom trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti. „Žena sa pokúsila z bytu utiecť, syn ju však dobehol pri zamknutých vchodových dverách, kde ju surovo kopal a bil do oblasti nôh a rúk. Navyše si z kuchyne opäť zobral nôž, ktorým sa matke vyhrážal fyzickou likvidáciou,“ uviedla k prípadu.

https://trencin.standard.sk/10110/nechutne-muz-vystrasil-zeny-v-trencine-vyzliekol-sa-a-zacal-sa-pred-nimi-sexualne-uspokojovat/

Žena sa v strachu o svoj život obrátila na políciu, policajná hliadka muža obmedzila na osobnej slobode a vykonala s ním dychovú skúšku, ktorá skončila s výsledkom 0,75 promile alkoholu. V minulosti dvakrát súdne trestaného muža umiestnili v cele policajného zaistenia, policajný vyšetrovateľ popri obvinení spracoval aj návrh na jeho väzobné stíhanie, s ktorým sa súd stotožnil.

(SITA)


Ďalšie články