Topmodelka Michaela Kocianová zažila obrovský strach: Na Brezine vyrušila sexuálneho úchyláka!

BeFunky-collage 2 (1) Michaela Kocianová stretla na Brezine úchyláka. Foto: Michaela Kocianová/Instagram, Trenčiansky Štandard

TRENČÍN – Jedna z najznámejších slovenských topmodeliek zverejnila varovanie pre všetky ženy v jej rodnom Trenčíne. V obľúbenom Lesoparku Brezina, kam chodia relaxovať mnohí obyvatelia mesta, zažila desivé okamihy.

Len nedávno sme vás informovali o mužovi, ktorý v Skalke nad Váhom prenasledoval mladú ženu. V utorok mesto potvrdilo, že niekoľko žien v Trenčíne prekvapil muž, ktorý sa pred nimi obnažoval a sexuálne ukájal. Najnovšie sa o podobný zážitok podelila aj 34-ročná topmodelka Michaela Kocianová.

https://trencin.standard.sk/10110/nechutne-muz-vystrasil-zeny-v-trencine-vyzliekol-sa-a-zacal-sa-pred-nimi-sexualne-uspokojovat/

Na sociálnej sieti Instagram uviedla, že počas prechádzky vyrušila mladého muža, ktorý sa len kúsok od nej sexuálne ukájal.

„Dnes som sa išla prejsť sama a teda bola som dosť ďaleko od miesta, čo nazývame KIOSK. Už skoro pri sídlisku JUH, kde som zazrela mladého muža, ako sa tam ukájal, následne prestal, ako ma zbadal. Musela som prejsť okolo, veľmi som sa bála. Rozbehla som sa a on smerom do lesa, kde sa stratil, ale následne sa objavil späť,“ napísala známa Slovenka.

https://trencin.standard.sk/10158/predavacka-sa-bala-o-zivot-ozbrojeny-muz-prepadol-obchod-na-sidlisku-vsetko-zachytila-kamera/

Nevedela, ako sa muž zachová, a mala veľký strach. „Chvíľku to vyzeralo, že beží mojím smerom. Mala som neopísateľný strach! Takže by som chcela vyzvať mestskú políciu Trenčín, či by miesto parkovacích pokút vedeli občas vybehnúť do Lesoparku Brezina. Ďakujem,“ dodala na záver.

Na Brezine pri sídlisku Juh. Video: Trenčiansky Štandard
Na Brezine pri Kiosku. Video: Trenčiansky Štandard
Topmodelka varuje všetky ženy v Trenčíne. Zdroj: Michaela Kocianová/Instagram


Ďalšie články