Nehoda na sídlisku zamestnala hasičov. Museli použiť naviják

2-dopravna nehoda v Povazskej Bystrici-23.05.2023 Dopravná nehoda na sídlisku. Foto: KR HaZZ v TN

TRENČÍN – V utorok 23. mája, krátko pred pol treťou hodinou popoludní, ohlásili dopravnú nehodu osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na sídlisku Hliny v Považskej Bystrici.

Na miesto vyslali troch príslušníkov Hasičského a záchranného zboru z Považskej Bystrice s jedným zásahovým vozidlom.

https://trencin.standard.sk/11472/video-v-zemianskych-kostolanoch-havaroval-opity-muz-z-tychto-autentickych-zaberov-mrazi/

„Po príchode hasičov na ohlásené miesto bolo prieskumom zistené, že motorové vozidlo sa nachádzalo mimo vozovky, prevrátené na boku. Následkom nárazu bola poškodená lampa verejného osvetlenia, ktorá zostala zachytená na strome, pričom visela nad vozidlom. Vodič sa bez viditeľných zranení nachádzal mimo postihnutého automobilu, z ktorého unikali prevádzkové kvapaliny,“ uviedol Marián Petrík z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne.

Hasiči zabezpečili vozidlo proti prevráteniu a skontrolovali zdravotný stav vodiča. Vykonali tiež požiarno-bezpečnostné opatrenia a prostredníctvom absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny.

https://trencin.standard.sk/11480/zname-osobnosti-reaguju-na-umrtie-daniela-heribana-posielaju-dojimave-odkazy/

„Po zdokumentovaní dopravnej nehody príslušníci HaZZ poškodenú lampu odstránili a presunuli na voľné priestranstvo. Následne havarovaný automobil pomocou autonavijáka z priekopy vytiahli a odtlačili na krajnicu,“ dodal Petrík.


Ďalšie články