Rammstein prichádza: Zatvorené školy, home office a desiatky policajtov na nohách

308994976_639249180895913_2708519077898587418_n (1) Till Lindemann. Foto: Rammstein/Facebook

TRENČÍN – Už zajtra sa uskutoční dlho očakávaný koncert kapely Rammstein, ktorý ovplyvní život v našom meste. Polícia vydala oficiálne vyhlásenie.

V stredu zrejme zavládne v Trenčíne a jeho okolí veľký ošiaľ a zároveň chaos. Pre koncert skupiny Rammstein dostali niektoré školy v meste riaditeľské voľno. Zatvorené budú aj materské školy. Ľudia pracujúci v Trenčíne by mali zvážiť home office.

Zabrať dostane aj doprava. Hlavný vstup na parkovisko sa bude nachádzať na letisku zo strany z obce Opatovce a bude riadne vyznačený dopravným značením a riadnymi informačnými tabuľkami.

„Z dôvodu rekonštrukčných prác a havarijnej uzávery mosta na ceste I/9 je potrebné, aby si účastníci koncertu svoju cestu naplánovali s dostatočným časovým predstihom a rešpektovali pokyny polície a organizátora koncertu,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo PZ v Trenčíne.

Zároveň je potrebné upozorniť návštevníkov koncertu, že platené parkovisko umiestnené na vymedzenej ploche vedľa letiska bude podmienené platnou parkovacou vstupenkou, ktorú nebude možné zakúpiť na mieste podujatia.

„Polícia v Trenčianskom  kraji v súvislosti s konaním tohto koncertu nasadila viac ako 90 policajtov. Žiadame občanov, pokiaľ je to možné, aby si v deň konania koncertu naplánovali home office a ceste do Trenčína sa radšej vyhli,“ dodala na záver polícia.


Ďalšie články