Kultúrne leto v Trenčíne sa blíži. Pozrite sa, čo všetko nás čaká

Kulturne-leto-v-Trencine Kultúrne leto v Trenčíne. Foto: KIC

TRENČÍN – Skvelí hudobní interpreti rôznych žánrov, jedno z najvýraznejších zoskupení na Slovensku či pestrý program pre deti. Tohtoročné Kultúrne leto v Trenčíne bude stáť za to! Potrvá od 1. júla do 31. augusta.

Tešiť sa môžeme na piatkové hudobné pikniky v átriu pod Mestskou vežou. Otvoria ich Trenčania Žember + Žáčik, ktorí spájajú hudbu s poéziou. Druhý júlový piatok vystúpia Mila Medvedovska a Daniel Špiner s programom inšpirovaným slovenskými a ukrajinskými piesňami. Informovalo o tom Kultúrno-informačné centrum Trenčín na svojom webe.

Príde aj duo Lash & Gray, ktoré patrí v súčasnosti medzi najvýraznejších interpretov na slovenskej scéne. Júlové pikniky zakončia Washo & The Band s ich soulovou a popovou tvorbou.

Na Mierovom námestí sa budú konať hudobné nedeľné popoludnia, ktoré odštartujú obľúbení Funny Fellows. Druhá júlová nedeľa bude patriť ukrajinskému duu Zapaska. Do programu sa dostali aj poprocková kapela Instinct a speváčka Teri Čikoš.

Samozrejmosťou je aj program pre najmladších. Každú nedeľu o 16:00 sa rodičia s deťmi môžu tešiť na divadielko, ktoré uvedú v átriu pod Mestskou vežou. Počas júla pripravili predstavenia Dobrú chuť, vlk v podaní Divadla na rázcestí, ďalej Dlhý, široký a bystrozraký či Cestoviny s vajcom. O zábavu sa postará aj ShowDeTom so svojimi Cirkusovými trampotami.

V prípade nepriaznivého počasia uvedú divadielka v sobášnej sále mestského úradu.


Ďalšie články