Už dnes sa začína Cibula fest s najsilnejším programom vo svojej histórii

festival Cibula Fest v Holíči Začína sa Cibula fest 2023. Foto: Martin Palkovič/TASR

TRENČÍN – Najväčší česko-slovenský festival Cibula fest dnes otvára svoje brány. Podujatie sa bude konať do nedele na letisku v Holíči. Tento rok sa v programe objavia hviezdy slovenskej i českej hudobnej scény.

Tisíce fanúšikov sa majú na čo tešiť. Piatkový program otvorí kapela Totální Nasazení, po ktorej sa na pódiu objavia Porta Inferi, Hlahol či Harlej. O 20:30 sa predstaví jedna z najpopulárnejších českých kapiel Mirai, ktorá je zárukou skvelej hudobno-vizuálnej šou.

Po nej obsadí pódium skupina Kabát, ktorá patrí medzi veľké festivalové lákadlá aj na Slovensku. Po českej legende sa predstavia Horkýže Slíže, Heľenine Oči a Madam Royal.

Druhý festivalový deň odštartuje program o 14:00 kapela Wotazník. Nasledovať budú veľké mená ako Sima, Tomáš Klus, No Name či Tublatanka. Sobotnou nocou sa budú niesť skladby kapiel Traktor a No Control, po ktorých sa návštevníci môžu tešiť na Video Oldies Disco.

Posledný deň sa budú opäť striedať na pódiu známi interpreti. Prídu Majself, Peter Pan a Kali, Gladiator, Peter Nagy a Indigo a tohtoročný Cibula fest zakončia Pavol Habera a Team, ktorí tu vystúpia po prvý raz.

Organizátori pripravili aj sprievodné aktivity, nadštandardné stanové mestečko, v ktorom fanúšikovia môžu parkovať priamo pri stane. Vítané sú aj karavany. Samozrejmosťou sú udržiavané sociálne zariadenia, sprchy, pitná voda, umývadlá s úžitkovou vodou, uzamykateľné boxy či nabíjacie boxy na mobilné telefóny.


Ďalšie články