FOTO: Trenčiansky Svet očami detí je opäť pestrejší, naši najmenší sa učia hrať golf

20230925_141502 Deti sa učia hrať golf. Foto: Alexander Drgo

TRENČÍN – Občianske združenie (OZ) Svet očami detí sa okrem letných táborov venuje aj celoročným kurzom, ktoré poskytuje základným a materským školám v Trenčíne.

Dlhšie poskytovalo kurzy ľadového korčuľovania či in-line kurz. Tento rok pribudli dve veľké novinky – plavecký kurz a kurz všeobecnej pohybovej prípravy spojenej s golfom.

„Na našich plaveckých kurzoch spolupracujeme s plaveckým oddielom Slávia Trenčín, ktorý nám zabezpečuje kvalifikovaných inštruktorov plávania a taktiež pri kurze všeobecnej pohybovej prípravy spolupracujeme s Hoss sport centrom, kde deti využijú počas kurzu celý areál a oboznámia sa s golfom pod vedením profesionálnych inštruktorov,“ ozrejmil predseda OZ Svet očami detí Alexander Drgo.

„Všetky naše kurzy sú vedené hravou, ale zároveň náučnou formou. Po skončení kurzu si každé dieťa od nás odnesie medailu a diplom za úspešne absolvovaný kurz,“ uviedol.

Okrem spomenutých spoluprác sa združeniu podarilo nadviazať spoluprácu s trenčianskou pekárňou, ktorá deťom v kurzoch zabezpečuje každý deň čerstvú desiatu. „Túto spoluprácu si nesmierne vážime a máme z nej radosť nielen my, ale najmä deti,“ uzavrel Alexander Drgo a na záver poďakoval aj ďalším partnerom, ktorí podporujú kurzy tejto iniciatívy.

Ako ryby vo vode. Foto: Alexander Drgo
Činnosti pre deti plnia svoj cieľ. Foto: Alexander Drgo
Golf deti zaujal. Foto: Alexander Drgo
Deti sa učia hrať golf. Združenie Očami detí rozširuje svoje aktivity. Foto: Alexander Drgo
Medzi aktivity pribudlo aj plávanie. Foto: Alexander Drgo
Vidíte správne. Svet očami detí navštívil Marián Hossa. Foto: Alexander Drgo
Vo štvrtok zavítal medzi deti Marián Hossa. Foto: Alexander Drgo

Ďalšie články