FOTO: Je to tu. Známa sieť slávnostne otvorila ďalšiu prevádzku v Trenčíne. Čo bude ponúkať?

1695973302016 Nová prevádzka McDonald´s v Trenčíne. Foto: Rasťo Harakal

TRENČÍN – Pri novovybudovanom OC Kaufland na Štefánikovej ulici slávnostne otvorili 29. septembra ďalšiu prevádzku siete McDonald´s. Posilňuje tak svoj titul najväčšieho prevádzkovateľa reštaurácií na Slovensku. Niečo o prevádzke nám prezradila aj PR supervízorka McDonald´s Slovensko Lucia Poláčeková.

Prvú reštauráciu na našom území otvorili ešte v roku 1995. V Trenčíne pôjde o druhú prevádzku a celkovo na Slovensku už o 42. S výstavbou začali v polovici mája. Reálne kontúry začala naberať už o necelé dva mesiace neskôr. Otvorením prevádzky pri OC Kaufland a OC Max sa výrazne priblížila okolitému obyvateľstvu, keďže doterajšia prevádzka bola až pri obchodnom centre Laugaricio.

Takto vyzerala stavba v polovici mája. Foto: Rasťo Harakal.

„Otvorenie 42. prevádzky McDonald’s je pre nás výnimočným krokom, ktorý nám umožňuje priblížiť naše produkty a zážitok z jedla ešte väčšiemu počtu ľudí. Týmto krokom posilňujeme našu prítomnosť v komunite a budeme sa ďalej snažiť ponúkať vynikajúce služby, ktoré zodpovedajú našim hodnotám a očakávaniam našich verných zákazníkov,“ povedala Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald’s na Slovensku a v Českej republike.

Prevádzka má 190 miest na sedenie. Až 64 miest na terase zároveň ponúka možnosť užiť si menu na čerstvom vzduchu. Rodičia s deťmi určite ocenia obľúbené detské hracie ihrisko playland. Pre návštevníkov je pripravených 8 samoobslužných objednávacích plôch, tzv. kioskov, vďaka ktorým si môžu vychutnať svoje obľúbené jedlá bez čakania v rade.

Interiér novej prevádzky. Zdroj: Seesame

„Ako ďalej pokračuje PR supervízor McDonald´s Slovensko nebude chýbať ani čoraz viac obľúbenejší McDrive. „Pre tých, ktorí dávajú prednosť ešte väčšej jednoduchosti pri objednávaní, je k dispozícii aj McDrive, a takisto bude prevádzka disponovať aj McCafé,“ prezradila Poláčeková.

Okrem toho môžete prispieť neziskovej organizácii Ronald McDonald House Charities, ktorá pomáha s rekonštrukciami detských oddelení v nemocniciach po celom Slovensku.


Ďalšie články