Prichádza známe meno. Dukla Trenčín má od dnes nového predsedu predstavenstva

dukla-2023-bg-2_0_2_0 Nový muž na pozícii predsedu predstavenstva je Richard Pavlikovský. Foto: HK Dukla Trenčín

TRENČÍN – Valné zhromaždenie spoločnosti Hokejový klub DUKLA Trenčín, a. s., zvolilo za predsedu predstavenstva Richarda Pavlikovského. Ten nahradil Miloša Radosu, ktorý na pozícii skončil z vlastnej iniciatívy ešte v januári tohto roka.

O zmene na vedúcej pozícii informoval klub na svojej webovej stránke. „Dnes 14. februára 2024 sa konalo mimoriadne valné zhromaždenie spoločnosti Hokejový klub DUKLA Trenčín, a. s., na programe ktorého bola voľba predsedu a členov predstavenstva. Valné zhromaždenie spoločnosti zvolilo za predsedu predstavenstva Richarda Pavlikovského a za členov predstavenstva Ing. Tomáša Liptáka a Tomáša Troligu, ktorý doposiaľ pôsobil ako člen dozornej rady,“ napísal klub.

Richard Pavlikovský. Foto: hockeslovakia.sk

Richard Pavlikovský pôsobil od leta minulého roka v Dukle Trenčín ako člen predstavenstva. Straší z bratov Pavlikovských rovnako stojí za projektom hokejových akadémií, za rozvojovou stratégiou slovenského hokeja a takisto je tiež členom výkonného výboru SZĽH.

Richard Pavlikovský s predsedom TSK Jaroslavom Baškom na kontrolnom dni hokejovej akadémie v Trenčíne. Foto: Rasťo Harakal


Ďalšie články