V jednej obci dve kuriózne nehody. Záchranca musel skočiť do vody na pomoc

nehoda3 V obci Nedožery-Brezany v okrese Prievidza došlo včera v krátkej dobe ku dvom dopravným nehodám. Foto: FB/Dopravný servis

TRENČÍN – V obci Nedožery-Brezany v okrese Prievidza došlo včera v krátkej dobe ku dvom dopravným nehodám. Podľa dostupných informácií sa obe nehody stali na rovnakom mieste a dokonca na seba aj nadväzujú.

K prvej dopravnej nehode došlo v obci Nedožery-Brezany na hlavnom ťahu pri moste. Vodič zišiel z miestnej cesty a následne sa prevrátil s autom do potoka. Šofér sa údajne vyhýbal autu pred ním. „Zastavili autá pred ním a on to strhol do kanála,” uviedol Martin, ktorý neváhal a ihneď skočil do potoka, aby pomohol vodičovi v aute. „Našťastie, nič vážne sa mu nestalo. Vodič už je už vonku, v pohode. Vystresovaný, ale celý. Mokrí sme obaja,” informuje o nehode portál regióny.sk.

S nehodami to však v Nedožeroch-Brezanoch v ten deň neskončilo. Haváriu tam hlásili aj o malú chvíľu a kuriózne sa to stalo na rovnakom mieste. Na moste kde predtým havarovalo auto sa totiž zrazili hneď štyri autá. V reťazovej havárii mala „prsty“ pravdepodobne predchádzajúca nehoda. „Asi pozerali na auto v potoku,” poznamenala jedna z miestnych. Zdržanie hlásila aj Zelená vlna RTVS.

Zdroj: Dopravný servis, regióny.sk

Auto skončilo pod obecným mostom. Foto: FB/Dopravný servis
Auto skončilo pod obecným mostom. Foto: FB/Dopravný servis

Ďalšie články