Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život cyklistky. Vodič z miesta činu ušiel

Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život cyklistky. Vodič z miesta činu ušiel Tragická dopravná nehoda si vyžiadala život cyklistky. Foto: KR PZ Trenčín

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM – V stredu vo večerných hodinách došlo v Novom Meste nad Váhom k vážnej dopravnej nehode.

„Na základe doteraz zistených skutočností neznámy vodič s vozidlom nezistenej značky a evidenčného čísla jazdiaci po ulici Piešťanskej v Novom Meste nad Váhom prednou časťou vozidla narazil do cyklistky, ktorá pravdepodobne v tom čase viedla dámsky horský bicykel. V dôsledku pádu na vozovku utrpela mnohopočetné zranenia,“ informovala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Neznámy vodič z miesta dopravnej nehody odišiel na nezistené miesto a zranenej žene neposkytol potrebnú pomoc. Poškodená bola vrtuľníkom prevezená do nemocnice, kde svoj boj o život, bohužiaľ, prehrala.

Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie a prečinu neposkytnutie pomoci, pričom na mieste bola vykonaná obhliadka miesta činu, a to aj za prítomnosti znalca odboru cestnej dopravy.

„Žiadame verejnosť o pomoc pri pátraní po neznámom vodičovi. Ak máte akékoľvek informácie, ktoré by viedli k jeho stotožneniu, oznámte nám ich na známom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na Facebooku Polícia SR – Trenčiansky kraj,“ doplnila polícia.

Vodič z miesta činu ušiel. Foto: KR PZ Trenčín

Ďalšie články