Vlak opäť zabíjal. Na koľajniciach vyhasol ľudský život

Ilustračná fotografia. Foto: SITA Ilustračná fotografia. Foto: SITA

TRENČÍN – Tragická železničná dopravná nehoda sa stala v pondelok v popoludňajších hodinách. Zahynul pri nej 47-ročný muž. Príčiny tragédie sú predmetom vyšetrovania.

Týždeň sa začal ďalšou nehodou na železničných koľajniciach. Najnovší prípad sa stal medzi Dubnicou nad Váhom a obcou Trenčianska Teplá.

„Včera krátko pred 16:00 došlo v katastri obce Dubnica nad Váhom k železničnej dopravnej nehode. Prichádzajúci vlak zrazil 47-ročného muža, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ informovala Trenčiansky Štandard hovorkyňa PZ v Trenčíne Ingrid Krajčíková.

Polícia na mieste vykonala obhliadku miesta činu. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie.

Momentálne sú príčiny a okolnosti tragickej udalosti predmetom vyšetrovania. O ďalšom priebehu vyšetrovania vás budeme informovať.

V krátkom čase je to ďalšia tragická udalosť na našich železniciach. V nedeľu 24. marca vo večerných hodinách došlo na úseku Brestovany – Trnava k tragickému incidentu, ktorý narušil železničnú dopravu. Druhý marcový týždeň zasiahla Slovensko tragédia, keď sa mamička s dcérou postavili pred idúci vlak na železničnej stanici v Beňadikove.


Ďalšie články