Jediná vstupenka z Trenčianskeho hradu vám otvorí dvere do ďalších múzeí

Jediná vstupenka z Trenčianskeho hradu vám otvorí dvere do ďalších múzeí. Jediná vstupenka z Trenčianskeho hradu vám otvorí dvere do ďalších múzeí. Foto: Radovan Stoklasa/TASR

TRENČÍN – Po minuloročnom úspechu zavádza Trenčianske múzeum v Trenčíne opäť zvýhodnené spoločné vstupné.

Aj vďaka tomuto kroku prekročilo vlani brány hradu a ďalších pobočiek múzea viac než 200-tisíc návštevníkov. Mnohí majú čas na spoznávanie histórie práve počas víkendov, no predpokladá sa, že v rámci jedného víkendu nie je možné prejsť všetky expozície bez časového stresu. 

Múzeum preto vychádza milovníkom histórie v ústrety a lehotu na návštevu ďalších expozícií predlžuje z pôvodných sedem na desať dní. Výhodnú spoločnú vstupenku si môžete zakúpiť na Trenčianskom hrade od piatku 29. marca 2024. 

„V cene vstupenky na Malý alebo Veľký hradný okruh bude už zahrnutá aj návšteva Katovho domu a Kostnice v Trenčíne, Podjavorinského múzea v Novom Meste nad Váhom, Rodného domu Ľudovíta Štúra a Alexandra Dubčeka v Uhrovci, Šľachtického sídla rodu Ambro v Beckove a Draškovičovho kaštieľa v Čachticiach, ktorý otvoríme už čoskoro,“ vysvetlil riaditeľ Trenčianskeho múzea v Trenčíne, Peter Martinisko.

(Zdroj: TSK)


Ďalšie články