Oprava cesty si vyžiada dopravné obmedzenia. Potrvajú niekoľko mesiacov

Ilustračná fotografia z diaľnice D1. Foto: Erika Ďurčová/TASR Ilustračná fotografia z diaľnice D1. Foto: Erika Ďurčová/TASR

TRENČÍN – Vodiči, zbystrite pozornosť. Národná diaľničná spoločnosť bude opravovať povrch vozovky na úseku Ladce – Považská Bystrica.

Práce budú trvať od 9. apríla do 28. júna. Informovala o tom polícia na Facebooku. „V termíne od 08:00 dňa 9. 4. 2024 (utorok) do 11:00 dňa 28. 6. 2024 (piatok) bude prebiehať Národnou diaľničnou spoločnosťou oprava povrchu vozovky na úseku Ladce – Považská Bystrica v km 163,500 až 162,500, v ľavom jazdnom páse a to pomalý jazdný pruh, teda pravý jazdný pruh a krajnica v smere od Žiliny do Bratislavy,“ informovali policajti.

Ďalej bude oprava povrchu vozovky prebiehať aj v km 159,700 – 158,500, v ľavom jazdnom páse a to pomalý jazdný pruh teda pravý jazdný pruh a krajnica v smere od Žiliny do Bratislavy.

Doprava bude v uvedenom mieste zúžená do jedného jazdného pruhu v ľavom jazdnom páse (teda od Žiliny do Bratislavy). „V ľavom jazdnom páse (od Bratislavy do Žiliny) bude doprava bez obmedzenia v dvoch jazdných pruhoch. Doprava bude v režime 2+1,“ dodala polícia.

S cieľom zaistenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky žiada účastníkov cestnej premávky o rešpektovanie dočasného dopravného značenia a sledovanie situácie v cestnej premávke.

Oprava povrchu vozovky. Kedy a kde?
Oprava povrchu vozovky. Foto: Polícia SR – Trenčiansky kraj/Facebook
Trasa. Foto: Polícia SR – Trenčiansky kraj/Facebook

Ďalšie články