Staňte sa súčasťou podujatí v Trenčíne. V meste usporiadajú stretnutie dobrovoľníkov

Staňte sa súčasťou podujatí v Trenčíne. V meste usporiadajú stretnutie dobrovoľníkov Mierové námestie v Trenčíne. Foto. KIC Trenčín

TRENČÍN – Už zajtra 23. mája sa v Kultúrno-kreatívnom centre Hviezda v Trenčíne uskutoční podujatie s názvom DOBROstretko so začiatkom o 17:00. Určené je všetkým začínajúcim i skúseným dobrovoľníčkam a dobrovoľníkom vo veku od 15 do 100 rokov. 

Aj vy môžete byť súčasťou blížiacich sa podujatí v Trenčíne a zažiť ich organizovanie zvnútra ako člen organizačného tímu. Zaregistrujte sa na prvé DOBROstretko zo série skupinových stretnutí. Koná sa v rámci celoslovenského Týždňa dobrovoľníctva 2024.

Dozviete sa na ňom, aké benefity prináša dobrovoľníctvo v oblasti kultúry, kde a kedy sa objavia prvé príležitosti pre dobrovoľníčky a dobrovoľníkov v rámci Európskeho hlavného mesta kultúry Trenčín 2026.

„Stretnutie povedú Stanislava Mináriková, koordinátorka projektov v tíme Trenčín 2026, ktorá sa venuje téme dobrovoľníctva a Martin Daško, predseda Rady mladých mesta Prievidza a brigádnik pre Regionálne centrum mládeže Trenčín,“ uviedla trenčianska radnica na webovej stránke.

O svojich osobných skúsenostiach s dobrovoľníctvom prídu na diskusiu porozprávať Markéta Palivcová, ktorá sa venuje projektu Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok, pomáha opusteným mačkám a za svoju nezištnú pomoc, energiu a čas venovaný druhým získala ocenenie Srdce na dlani ako Dobrovoľníčka Trenčianskeho kraja v sociálnej a zdravotnej oblasti.

Stretnúť môžete tiež Evu Dvorskú, ktorá sa k dobrovoľníctvu dostala minulý rok na rybačke, pomáhala na festivale Pankáči deťom a na podujatí Garáž, a Alexandru Hrnčárovú, ktorá bola dobrovoľníčkou na podujatí Garáž a tiež v rámci Trenčianskeho dobrovoľníckeho centra v oblasti administratívy.


Ďalšie články
Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Veľký problém s trestným oznámením na Hegerovu vládu

Ministerstvo obrany pod vedením Roberta Kaliňáka podalo trestné oznámenie na vládu Eduarda Hegera z dôvodu nezákonného darovania stíhačiek MiG-29. Bývalá vláda sa mala podľa oznámenia dopustiť rovno troch trestných činov v súvislosti s darovaním stíhačiek, a to zneužívania právomoci verejného činiteľa, porušenia povinnosti pri správe cudzieho majetku a sabotáže. Takto...
Mestu sa míňajú kapacity na stavanie nových parkovísk. Aká realita čaká šoférov v Trenčíne?

Mestu sa míňajú kapacity na stavanie nových parkovísk. Aká realita čaká šoférov v Trenčíne?

TRENČÍN – Statická doprava je jedným z kľúčových prvkov dopravného systému každého mesta. Efektívne riadenie parkovacích kapacít a regulácia parkovania predstavujú pre samosprávy veľkú výzvu. Ako sa darí Trenčínu? Mesto spravidla zaznamenáva najväčšie problémy s nedostatkom parkovacích miest na sídliskách postavených v 70. a 80....