Susedia sú otrasení: Po Beáte, ktorú zabilo smetiarske auto, zostali tri malé deti!

1 Strašná tragédia otriasla časťou Považskej Bystrice, Považskou Teplou. Foto: Marián Michalko

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Strašná tragédia dnes otriasla časťou Považskej Bystrice, Považskou Teplou. Pred pol ôsmou ráno tu cúvajúce smetiarske auto narazilo do 37-ročnej Beáty, mamičky troch detí. Tá na mieste zomrela.

Podľa trenčianskej polície 34-ročný vodič zachytil pri cúvaní ženu z doposiaľ nezistených príčin. „Okolnosti, príčina ako aj miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ informovala policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová. Podľa nej vodič pred jazdou nepil.

https://trencin.standard.sk/9051/obrovska-tragedia-smetiarske-auto-zabilo-mladu-zenu/

Na miesto privolali aj záchranárov. „Žiaľ, vyslaní záchranári žene už nedokázali pomôcť. Utrpela zranenia, ktorým na mieste podľahla,“ povedala hovorkyňa záchranárov Alena Krčová.

Ľudia z tichej časti Považskej Teplej sú zdesení. „Toto je slepá ulica, keď sem idú smetiari, vždy cúvajú, lebo sa tu nemajú ako otočiť. Či ju nevideli, alebo ona nevidela a nepočula ich, to mi je záhadou,“ povedala so slzami v očiach susedka. Podľa nej sa sem Beáta pred rokmi prisťahovala za manželom, s ktorým mala tri deti. „Chúdence deti, takto prísť o mamičku,“ povedala s plačom suseda. Najstaršia dcérka má podľa nej 13 rokov a dvaja chlapci 10 a 8 rokov.

https://trencin.standard.sk/9043/nezvestna-nina-prehovorila/

„Ja som iba počul húkať sanitku, tak som vybehol na dvor a vidím smetiarske auto a za ním susedu. Krvi by sa mi nedorezal, taká tragédia,“ povedal ďalší zo susedov.

Na miesto tragédie prišiel aj súdny znalec z odboru cestná doprava. Prípad si prevzala  vyšetrovateľka odboru kriminálnej polície z Považskej Bystrice, ktorá začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie.


Ďalšie články