Opitý rekordman zdemoloval zábradlie na chodníku. Polícia hovorí o obrovskom šťastí

Opitý vodič zdemoloval kovové zábradlie na chodníku. V krvi mal vysoký objem alkoholu Opitý vodič zdemoloval kovové zábradlie. Foto: KR PZ Trenčín

ILAVA – V sobotu vo večerných hodinách vyslali policajnú hliadku k dopravnej nehode na ceste I/61 v Ilave.

„Na mieste bolo zistené, že 51-ročný vodič osobného motorového vozidla značky Škoda Fabia pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, prednou stranou vozidla narazil do kovového zábradlia,“ opísala trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Následne sa vodič podrobil dychovej skúške, ktorá sa skončila s pozitívnym výsledkom merania až 3,38 promile alkoholu a opakovaná dychová skúška s výsledkom merania 3,35 promile alkoholu.

Policajti muža v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a umiestnili v cele policajného zaistenia. Poverený príslušník ODI Trenčín vzniesol obvinenie 51-ročnému mužovi pre prečin ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

„Bolo obrovským šťastím, že táto dopravná nehoda skončila bez akéhokoľvek zranenia. Škoda na poškodenom vozidle a poškodenom zábradlí bola odhadnutá na 1 300 eur. Opätovne apelujeme na vodičov, aby pod vplyvom alkoholu nesadali za volant. Následky takéhoto nezodpovedného konania môžu byť fatálne,“ doplnila polícia.

Opitý vodič zdemoloval kovové zábradlie na chodníku. Foto: KR PZ Trenčín

Ďalšie články