SAD Trenčín opäť upraví cestovné poriadky, pribudnú aj nové spoje

SAD Trenčín od apríla opäť upraví cestovné poriadky, pribudnú aj nové spoje SAD Trenčín opäť upraví cestovné poriadky. Ilustračná foto. Zdroj: Radovan Stoklasa/TASR

TRENČÍN – Autobusový dopravca od 1. apríla 2024 opakovane pristúpi k zmene cestovných poriadkov. Ponúkame vám ich komplexný prehľad. Cestujúcich potešia aj dve novinky.

Ako pre Trenčiansky Štandard potvrdila hovorkyňa spoločnosti Ivana Strelcová, trvalé zmeny majú za cieľ zvýšiť komfort pasažierov, zrýchliť dopravu na vybraných spojoch a zlepšiť tak celkovú dostupnosť verejnej dopravy. 

Dodala tiež, že úpravy sa uskutočnili aj na základe požiadaviek obecných úradov a zameriavajú sa na zrýchlenie jazdných časov spojov v prípade, ak to situácia na cestách umožní.

Pribudnú nové spoje

Vítanou zmenou je zavedenie nového prímestského spoja, ktorý bude premávať počas dní školského vyučovania na trase Trenčín – Trenčianska Turná – Trenčianske Stankovce – Krivosúd-Bodovka – Beckov – Kočovce – Nové Mesto nad Váhom. 

Linka s číslom 304 417 bude odchádzať z Trenčína o 6:45, do Nového Mesta nad Váhom príde o 7:38. Cestovný poriadok je dostupný na tomto odkaze.

Od 1. apríla zavedie dopravca ešte jednu novú autobusovú linku. Tá bude premávať počas víkendov a sviatkov na trase Neporadza – Svinná – Trenčianske Mitice – Trenčianske Jastrabie – Mníchova Lehota – Trenčianska Turná – Trenčín. 

Spoj s číslom 309 410, ktorý bude z Neporadze odchádzať o 15:35, príde do Trenčína o 16:20. Cestovný poriadok je dostupný na tomto odkaze.

Na vyhľadanie konkrétnej autobusovej linky môžete využiť webovú stránku www.cp.sk, aktuálny pohyb spoja si overíte aj cez mobilnú aplikáciu Ubian.

Kompletný prehľad zmien cestovných poriadkov prímestskej autobusovej dopravy platný od 1. apríla 2024 nájdete tu.


Ďalšie články