Video: Spoznajte najlepšiu kaviareň v Trenčianskom kraji. Ako jediná ponúka čokoládovú lahôdku

MOM cafe titulna Útulná kaviarnička si vás podmaní maškrtami, chutnou kávou a očarujúcou atmosférou. Foto. Stanislav Vavro

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU – Anketu Top Gastro zariadenie v Trenčianskom kraji vyhralo M.O.M cafe v Bánovciach nad Bebravou, ktoré sa nachádza na sídlisku Dubnička pri hlavnom ťahu do centra mesta. O jedinečnosti kaviarne sme sa boli presvedčiť na vlastné oči.

Spomínanú súťaž každoročne vyhlasuje Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región. Jej cieľom je motivovať zariadenia v cestovnom ruchu (CR) k neustálemu rastu kvality, k zvýšeniu konkurencieschopnosti a podpore tvorby produktov, ktoré zatraktívňujú a skvalitňujú turistickú ponuku v Trenčianskom kraji.

https://youtu.be/xIYGfXSpiXA
Videopodcast z kaviarne M.O.M cafe. Zdroj: Stanislav Vavro

O tom, kto si toto ocenenie zaslúži, opäť rozhodovala verejnosť v 7. ročníku online hlasovania. „Celkovo svoj názor vyjadrilo 1 369 hlasujúcich, ktorí vyberali z 50 nominovaných zariadení. Naša kaviarnička bola anketovým nováčikom,“ povedala počas natáčania videopodcastu pre Trenčiansky Štandard majiteľka kaviarne Eva Janíková.

Podľa nej kaviarnička žije komunitným životom. Srdcia zákazníkov si získala okrem kvalitnej ponuky chutných maškŕt a unikátnej chuti kávy aj vďaka milým a kamarátskym čašníkom.

Prevádzka začala úzko spolupracovať s Kávoholik, čo je platforma, ktorá spojila kávových majstrov s milovníkmi kávy. „Na páke máme dva druhy kávy – Jánošík (brazílska arabika Santos) a Štefánik (čistá arabika – Nikaragua). Tieto kávy vás fascinujú svojou jedinečnou chuťou a vôňou,“ povedala počas rozhovoru s úsmevom na tvári majiteľka.

Ďalej dodala, že veľkým lákadlom pre maškrtníkov je sladká maškrta, Choco-Kebab, ktorá sa široko-ďaleko stala kráľovstvom chutí a vôní rozplývajúcich sa na jazyku. „V Trenčianskom kraji sme jediní, ktorí vlastnia stroj na prípravu čokokebabu,“ dodala Janíková.

Široký sortiment maškŕt tvoria rôzne druhy zákuskov od Tortivy a koláčikov od lokálnej farmy Ziva dvor. V ponuke nechýbajú ani bezlepkové a raw špeciality. Celkový dojem príjemného prostredia s pokojnou atmosférou umocňujú aj hrejivé svetielka a čarovné farby s prevažujúcimi zlatými doplnkami.

„Sme nadšení z tohto prestížneho ocenenia. Veľmi si to vážime a zároveň nás to zaväzuje naďalej rásť a skvalitňovať služby pre našich zákazníkov,“ uzavrela Janíková.


Ďalšie články