Nočný útok pred bytovkou: agresor bodal muža po celom tele

Polícia obvinila dvojicu z kupliarstva a nelegálnej výroby drog. Doma ukrývali desaťtisíce eur Muža napadol nožom pred bytovkou. Ilustračný obrázok: Pavol Zachar/TASR

POVAŽSKÁ BYSTRICA – Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie 30-ročnému mužovi za zločin ublíženie na zdraví v štádiu pokusu v súbehu s prečinom výtržníctva.

Poškodený fajčil v Horných Kočkovciach v nočných hodinách pred bytovým domom. „Po tom, ako vyšiel z vchodu obvinený, došlo medzi mužmi najskôr k slovnému konfliktu. Následne však obvinený vytiahol z vrecka bundy vreckový skladací nôž, ktorým bodol poškodeného do oblasti trupu a aj iných častí tela,“ uviedla Polícia SR – Trenčiansky kraj na svojom facebooku.

Podľa polície sa poškodený bránil a snažil sa chytiť ruku obvineného, v ktorej držal nôž, čím chcel tlmiť bodnutia. „Obvinený však v útokoch na poškodeného pokračoval. Po tom, ako poškodený spadol na trávu vedľa chodníka pred bytovkou, páchateľ si na neho sadol a opätovne ho bodal do celého tela,“ opísala polícia.

Poškodeného sa snažila brániť jeho priateľka, ktorá mu pribehla na pomoc. Páchateľa od poškodeného nakoniec odtlačil až sused. Obvinený poškodenému spôsobil viacero bodno-rezných zranení na hrudníku, ramene, stehne a predlaktí.

Útočníka zadržali a umiestnili v cele policajného zaistenia. „Zároveň bol vyšetrovateľom spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvineného. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov,“ uzavrela polícia.

Bodal ho nožom po celom tele. Foto: Polícia SR - Trenčiansky kraj/Facebook
Bodal ho nožom po celom tele. Foto: Polícia SR – Trenčiansky kraj/Facebook

Ďalšie články