Dopravná nehoda skomplikovala premávku. Zasahovali hasiči aj záchranári

Dopravná nehoda v Trenčíne skomplikovala premávku. Zasahovali hasiči aj záchranári Dopravná nehoda v Trenčíne skomplikovala premávku. Foto: HaZZ

TRENČÍN – Zrážka dvoch osobných áut na Legionárskej ulici v Trenčíne si vyžiadala zranenie troch ľudí. Havarované automobily v dôsledku nehody blokovali časť križovatky.

Pri nehode zasahovali siedmi príslušníci Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) z Trenčína s jedným zásahovým a s jedným sanitným automobilom hasičskej záchrannej služby (SAHS). Informoval o tom v utorok 23. apríla hovorca hasičov v Trenčianskom kraji Marián Petrík. 

„Trenčianski hasiči zabezpečili miesto udalosti a zraneným osobám poskytli predlekársku prvú pomoc. Po poskytnutí prvotnej zdravotnej starostlivosti zranených previezli posádky SAHS a záchrannej zdravotnej služby na ďalšie ošetrenie do nemocnice,“ uviedol Petrík. 

Zasahujúci hasiči na vozidlách vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia, pomocou absorpčnej látky zachytili uniknuté prevádzkové kvapaliny a z vozovky odstránili ďalšie následky dopravnej nehody. Po ukončení činnosti miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície.

(tasr)


Ďalšie články