Veľtrh práce ponúkne stovky voľných pracovných miest. Účasť potvrdili aj známe firmy

Veľtrh práce v Trenčíne ponúkne stovky pracovných miest. Účasť potvdili aj známe firmy Veľtrh práce v Trenčíne ponúkne stovky pracovných miest. Foto: Jobspott.sk

TRENČÍN – Veľtrh práce otvára svoje brány už zajtra (25. 4.) v Športovej hale M-Šport na Ostrove. Je určený ľuďom, ktorí hľadajú prácu, zamestnancom, ktorí by radi zmenili svoje súčasné zamestnanie, ale aj študentom, ktorí sa obzerajú po pracovnom uplatnení v budúcnosti.

Veľtrh pracovných príležitostí JobSpoTT, ktorý prinesie stovky pracovných miest od takmer 60 zamestnávateľov, bude mať v Trenčíne svoju premiéru. Môžete sa tu stretnúť s množstvom lokálnych, ale tiež medzinárodných firiem a dozvedieť sa viac o aktuálnych pracovných ponukách.

Účasť na veľtrhu potvrdili Železnice Slovenskej republiky, Slovenské elektrárne, DHL Logistics, SPP distribúcia, armádna zložka Ministerstva obrany SR, spoločnosti ZF, Mahle, Plastic Omnium, Boge Elastmetall, Martur Slovakia Automotive Seating and Interiors, LEONI Wiring Systems Slovakia, Continental Tires Slovakia, Europin, Rona a ďalšie. 

Pracovné miesta čakajú aj na stredoškolských študentov v posledných ročníkoch, ktorí riešia prvé zamestnanie. Ak uvažujú o ďalšom štúdiu, dostanú informácie od zástupcov Slovenskej technickej univerzity, Vysokej školy manažmentu a Univerzity Komenského. Informácie tu nájdu aj študenti, ktorí potrebujú odbornú prax a hľadajú pracovnú príležitosť v špecializovaných odboroch. 

Súčasťou podujatia bude celodenný sprievodný program s prednáškami. Záujemcovia môžu absolvovať remeselné workshopy so skúsenými majstrami a zažiť remeslo na vlastnej koži. Každý workshop je určený pre maximálne 10 osôb, čo zabezpečuje individuálny prístup.

Vstup na podujatie je bezplatný. Veľtrh môžete navštíviť v čase od 9:00 do 16:00.

Viac informácií nájdete tu.

Zdroj: Visit Trenčín, tasr

Záujemcovia môžu absolvovať aj remeselné workshopy. Zdroj: Jobspott.sk

Ďalšie články