Mesto prišlo s novinkou: o dôležitých udalostiach v Trenčíne môžete vedieť medzi prvými

Mierové námestie, fontána O dôležitých udalostiach v Trenčíne môžete vedieť medzi prvými. Foto: KIC

TRENČÍN – Majte vždy aktuálny prehľad o dianí v meste vďaka novej mestskej aplikácii Munipolis. Nech ste kdekoľvek, dostanete všetky dôležité informácie v dostatočnom predstihu. 

Prihláste sa k odberu informácií a využite možnosť nastaviť si ich podľa preferencií. „Informácie podľa vašich záujmov vám budeme posielať e-mailom, prostredníctvom SMS alebo ako správu do aplikácie. Služba je pre všetkých úplne zadarmo,“ uviedla trenčianska radnica na svojej webovej stránke.

Vďaka aplikácii Munipolis dostanete upozornenie na krízové udalosti, novinky z úradu, pozvánky na kultúrne a športové podujatia či možnosť vyjadriť svoj názor v online anketách.

„V registračnom procese si sami môžete nastaviť, aké typy informácií vás zaujímajú (napríklad kultúra, doprava, majitelia zvierat). Odporúčame vyplniť vaše telefónne číslo a ulicu, aby sme vás mohli rýchlo varovať v prípade nečakaných udalostí (napríklad havárie vody, prívalové dažde a tak ďalej),“ doplnilo mesto.

Registrujte sa na www.trencin.munipolis.sk/registracia alebo priamo na mestskom úrade, kde vám s registráciou radi pomôžu.

Stiahnite si aplikáciu Munipolis pre Android alebo iOS a pridajte si do odberov mesto Trenčín. Aktuality a dôležité novinky môžete sledovať aj na webe.


Ďalšie články