Trenčianski zápasníci excelovali na majstrovstvách Európy. Domov si priviezli cenné medaily

Trenčianski zápasníci exelovali na majstrovstvách Európy. Trenčianski zápasníci exelovali na majstrovstvách Európy. Foto: Laugaricio Combat Club/FB

TRENČÍN – Zápasníci trenčianskeho Laugaricio Combat Clubu zaznamenali výborné výsledky na majstrovstvách Európy svetovej organizácie GAMMA.

V kategórii do 18 rokov reprezentoval klub Nicolas Malát, ktorý sa po postupe v ťažkej konkurencii 13 štátov prebojoval do semifinále a skončil na výbornom 3. mieste.

V kategórii nad 18 rokov reprezentoval Laugaricio Combat Club Michal Kuzma, ktorý nastúpil v dvoch kategóriách naraz. Po ťažkých bojoch postúpil v oboch až do finále, kde v MMA Striking porazil majstra Ukrajiny a získal titul majstra Európy. Vo finále druhej kategórie MMA bojoval s reprezentantom z Azerbajdžanu, kde prehral o jeden bod a stal sa vicemajstrom Európy.

„Sme veľmi hrdí na našich LCC reprezentantov. Ďakujeme za vzornú reprezentáciu a tešíme sa na majstrovstvá sveta, kde sú obaja nominovaní. Ďakujeme všetkým partnerom, trénerom, ľuďom, ktorí nás podporujú. Spolu sme silnejší,“ napísal zápasnícky klub svojej sociálnej sieti.

Zdroj: Laugaricio Combat Club


Ďalšie články